Beyond The Secret
Filozofia Beyond The Secret Protagonisti Beyond The Secret Multimedia Beyond The Secret Blogul Beyond The Secret

Puterea Gandirii Pozitive

De multe ori de-a lungul vietilor noastre ne oprim, privim inainte, si ne intrebam in ce directie sa mergem. De secole oameni de stiinta, poeti, artisti si vizionari au ajuns la aceeasi rascruce, privind in abisul necunoasterii si cautand acea lumina care sa aduca toate raspunsurile. Succesul primului film "The Secret" este dovada necesitatii si dorintei oamenilor de pe intreg mapamondul de a descoperi aceste raspunsuri si in final de a lua deciziile care sa le confere o viata lunga si prospera.

Puterea Gandirii Pozitive este mai mult decat un concept abstract. Este un stil de viata! Reprezinta o revigorare a trupului si a mintii, un raspuns la toate dilemele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi. Tot ce trebuie sa facem este sa ne dezlantuim puterile pozitive de care toti dispunem si sa pornim pe drumul realizarii personale.

Aplicabilitatea Gandirii Pozitive

Destinatia nu este niciodata la fel de importanta ca si calatoria in sine. In aceste vremuri de cumpana cautam raspunsuri si incercam sa ne protejam de pericolele societatii in care traim. Beyond the Secret detine instrumentele cu care putem transpune invataturile din "The Secret" in viata noastra de zi cu zi.

 
banner
 
Prima Pagina | Filozofia Beyond The Secret | Protagonisti | Multimedia | Blogul BTS | Contactati-ne
Beyond the Secret website and design are Copyright 2009, Anthem Pictures and Walker Productions. All Rights Reserved
Website designed by Antherm Interactive. Webmaster info@anthemdvd.com